Elérhetőség Cikkek Főoldal
Bemutatkozás

Calivita MLM üzleti lehetőség, MLM rendszer

Kedves Látogató!

Fehér Norbert vagyok. 2009-ban megismerkedtem a Calivita-val, és elkezdtem üzletet, saját vállalkozást építeni a Calivita segítségével és támogatásával.
Mik is voltak az indíttatásaim, ami miatt elkezdtem a Calivita-val foglalkozni? Rendkívül streszes munkahelyem volt, informaikai értékesítéssel és ügyfél-kapcsolattartással is foglalkoztam. Ebből szerettem volna kitörni, jó pénzt kereseni, és olyan módon élni, hogy a stressz ne tegye tönkre az életemet. Szerettem volna, ha van időm és lehetőségem a céljaimat megvalósítani, és hogy egy olyan rendszert tudjak felépíteni amely nem omlik össze ha éppen elmegyek nyaralni, és persze azt is szerettem volna, hogy el tudjak menni egyáltalán nyaralni!
Tehát ott volt a nagy stressz faktor, az alulfizetettség, a hosszú távú passzív jövedelem lehetőségének hiánya, és ebből éreztem, ki kell törni, kereseni kell egy más alternatívát. Nem szerettem volna, hogy az életemet úgy kelljen leélnem, hogy egész nap robotolok, bizonytalan a követkető hónap, hogy akkor mi lesz, miből fizetem ki az aktuális számlákat a munkában való idegeskedésen felül.
A célok egy ember életében nagyon fontosak, azok a dolgok amiket el kell érnie, amiket meg kell élnie, valósítani. Akkori helyzetemben nem láttam azt a lehetőséget, hogy ezeket meg tudom valósítani, így egyszerűen muszáj volt egy alternatívát keresni.
Erre lett megoldás a Calivita.
2009-ben felkeresett engem a jelenlegi szponzorom, és bemutatta a Calivita rendszerének működését. Előtte több MLM rendszer-t is megnéztem és beszéltem több hálózatépítővel, mivel nem szeretek hirtelen beleugrani a dolgokba, szeretem körüljárni a témákat. A Calivita rendszerében azonban nem találtam kivetnivalót. Nincs magas belépési díj, korrektek a juttatások ha az ember dolgozik és egy 20 éves cég stabil hátteret tud adni, így azonnal igent-t mondtam a Calivitára.

Kinek ajánljuk ezt a lehetőséget a Calivita International-nél:
-Az első és legfontosabb, annak ajánljuk ezt a lehetőséget, aki hajlandó dolgozni, energiát befektetni a saját jövője érdekében. Csodák nincsenek, a sikernek ára van
-Ajánljom Önnek ezt a lehetőséget,ha mellékállást, kereset-kiegészítést keres, amelyből azután akár egy jól fizető főállás is lehet
-Ajánljom Önnek ezt a lehetőséget,ha Ön munkanélküli és ki szeretne törni a munkanélküliségből
-Ajánljom Önnek ezt a lehetőséget,ha Ön vállalkozó és szeretné a tevékenységeit bővíteni, egy kevésbé stresszes tevékenység folytatni, amelyből még a vállalkozása húzóágazata is lehet.

Az MLM olyan piramis, nem? A Calivita is az?
Sok tévhit kering az MLM-ről. A legelső az, hogy illegális és piramis rendszer. Sok cég sajnos tévesen MLM-nek állítja be rendszerüket, amikor nem az. Emiatt van rossz híre az MLM-nek, de piramisról és illegális tevékenységről szerencsére itt szó sincs. Minden legális, lekövethető, közel 20 éve működő rendszerről van szó. A piramis rendszerek egyik ismertetője, hogy rövid távon, 1-2 év alatt eltűnnek, lebuknak, eljárás indul ellenük. Az MLM valójában egy struktúra, egy értékesítési forma, méghozzá egy nagyon hatékony rendszer a Calivita rendszere.
Hogyan ismerhető fel könnyen egy piramis rendszer? A piramis rendszerben szinte mindenki hálózatépítő, és kevés vagy szinte nincs is fogyasztó. A Calivitánál sokkal több fogyasztó van, aki nem MLM hálózatot épít, hanem csak a termékek miatt tag. A tagok több mint 90%-a fogyasztó, vagyis nem foglalkozik MLM hálózatépítéssel. Ez is egy kritikus pont amiben különbözik a Calivita MLM a piramis rendszerektől, és ami miatt már több mint 20 éve a Calivita létezik, mert vannak folyamatosan visszatérő fogyasztók, vásárlók. Természetesen még sokan vannak akik nem ismerik a Calivitát, így lesz még munkája Önnek is, nem kell emiatt aggódni :-)

Akkor itt értékesíteni kell, meg házalni és a családtagjaimat rábeszélni mindenféle dologra?
Nem, nem kell házalni. Amennyiben házalni kellene én sem csinálnám. A termékeket ajánlani kell, és egy működő hálózatot kiépíteni. Nem kell rábeszélni senkit semmire, a termékek eladják magukat, mindössze az információt kell átadni másoknak, hogy itt a Calivita, egy nagyszerű cég kiváló termékekkel, és akit érdekel nézze meg a termékeket, vagy az üzleti részét.

Én nem akarom az ismerőseimnek ajánlani, hogy azt mondják belőlük élek...
Nem kell feltétlen nekik ajánlani a termékeket, az ismerősök száma úgyis véges. Rengeteg egyéb módon is lehet hálózatot építeni és termékeket ajánlani Egyébként amennyiben Önnek egy boltja lenne, üzlethelyiséggel, és oda jönne be egy ismerőse vásárolni, akkor is ugyanezt gondolná? Ugye, hogy nem. Valójában nincs semmi különség.

Akkor biztos a belépési díj magas!
Belépési díj: Itt, a Calivitánál nincs belépési díj. Sok MLM-rendszerben akár több százezer forintos belépési díjat, franchise díjat, ki minek nevezi is elkérnek. Nálunk csak egy mindössze 17.000 Ft értékű vásárlási kötelezettség van, de ezért az összegért Ön terméket vásárol, amilyet csak szeretne a cég kínálatából. A termékek az egészségünket szolgálják, az pedig Magyarországon sajnos nem túl jó az embereknek.

Én nem értek sem a hálózatépítéshez, sem a termékek ajánlásához...
Nem baj, senki sem született úgy, hogy értett hozzá. Ezek is, mint minden más, tanulható dolgok. A Calivita sok energiát fektet a tagjai képzésébe, mind termék, mind üzleti szinten. Ezen kívül én személyesen és a többi szponzor rengeteget tudunk segíteni az elindulásban, nekem is a szponzoraim segítettek, így épül fel a struktúra.

Akkor mi az átverés itt a Calivita-nál?
Sajnos sok embert és sokszor átvertek, ezért bizalmatlanok. A cég leellenőrizhető, és már közel 20 éve itt van Magyarországon, azóta működik a rendszer. Ezen kívül én, az Ön leendő szponzora személyes garanciát vállalok rá, hogy nem átverés. Nincs átverés. Ezzel is, mint mindennel, dolgozni kell, nem fog 1-2 hónap alatt milliókat keresni, de pár hónap alatt egy átlagjövedelmet kereshet, 1-2 év munka befektetéssel pedig az átlagjövedelem többszörösét is megkeresheti havonta.

Miért válasszam ezt, mint ha keresnék egy stabil munkahelyet?
Amennyiben Önnek van egy stabil keresete, munkahelye, ne hagyja ott rögtön! Amennyiben Önnek egy stabil munkahelye van, teljesen meg van elégedve a keresetével, munkájával, és a munkája stressz mentes is akkor ne gondolkozzon, maradjon ott és hagyja el a weblapot. DE mivel Ön itt van és olvassa ezt a weblapot, valószínűleg ez nem így van. A magyar munkahelyek többséges sajnos nagyon stresszes, a munkavállalót alulfizetik, kötelezően túlóráztatják és rengeteg munkahelyi feszültségnek, stressznek van kitéve. Ezeken kívül egy nagyon fontos jellemzője van sajnos a munkahelyeknek: az előrejutási lehetőség hiánya. Ha ön egy átlagos munkavállalóként kerül be egy céghez, nagyon kis eséllyel kerülhet egy alacsony pozícióból vezető pozícióba a magyar vállalati stuktúra merevsége miatt. A mi rendszerükben, a Calivita rendszerben amennyiben folyamatosan fektet munkát a tevékenységbe, akkor az Ön keresete növekedhet, akár évente 50%-al is emelkedhet. Gondoljon bele, ha Ön napi 8 órát dolgozik egy cégnél, számíthat évente 50%-os bevétel növekedésre? Erre mind tudjuk a választ...

 

Amennyiben Ön itt tart, akkor nagyon kitartó, és érdeklődő, gratulálok Önnek! Akkor folytassuk azzal, hogy konrétan mit is kell csinálni és miről szól a mi rendszerünk