Elérhetőség Cikkek Főoldal
Mit is kell csinálni?

2. lépés
Csak akkor olvassa ezt, ha elolvasta az 1. lépést, az általános ismertető az MLM-ről!Elsőnek kérem nézzék meg az alábbi videót:


Ismerkedjünk meg a Calivita International-el. A Calivita International több mint 13 éve van jelen Magyarországon. Maga ez a tény bizonyítja, hogy a termékek minősége kitűnő, hiszen egy rossz minőségű termékeket árusító cég nem tud ilyen sokáig fent maradni.
A Calivita röviden és tömören az egészséggel foglalkozik. Minőségi, csak természetes alapanyagokból készült étrendkiegészítőket gyárt és forgalmaz. A termékek minőségét jól jelzi, hogy gyártási helyén, az Amerikai Egyesült Államokban (FDA) is ellenőrzik, az unióba érkezéskor és a magyar hatóságok (OÉTI) is ellenőrzik, és minden ellenőrzésen sikeresen átmegy, így a termékek minősége garantált. Magyarországon kívül 17 országban forgalmazzák sikeresen a termékeket, ez mutatja, hogy ez egy jól működő, sikeres rendszer. Más cégeknél csak pár féle terméket forgalmaznak, és azt állítják, ez a pár termék mindenféle dologra jó. Ezzel szemben nálunk közel 100 féle termék közül lehet választani, így minden egyes problémakörre specifikus terméket tudunk ajánlani.

A Calivita javadalmazási / jutalék rendszere

A Calivitából származó jövedelem két részre bontható. Az első rész a termék forgalmásából származó jutalék (természetesen mivel ez nem piramis rendszer, így lényegében minden jutalék/jövedelem ami a Calivita által szerethető a termékek értékesítéséből származik ). Ennek 8 szintje van: 0%-4%-7%-10%-12%-15%-18%-21% szintek. Tehát ha Ön 15%-os szinten van és elad egy terméket, vagy Ön által vásárolják meg, az Ön tagkódjával, akkor 15% jutalékot kap a termék árából. Ez tiszta sor.
Amikor egy az Ön partnerei közül ad el egy terméket, akkor a partner és az Ön szint különbsége alapján képződik a jutalék. Tehát ha Ön 15%-os, a partner pedog 10%-os, akkor 5% jutalékot kap az adott eladásból.
Felmerülhet a kérdés, hogy mi történik, ha eléri a maximális, 21%-os szintet, és az Ön alatt lévő partner is 21%-on áll. Ez esetben, amikor már sok 21%-os "láb" van a hálózatban, akkor Ön különböző, jelentős összegű menedzseri bónuszokat kap (ez akár több száz dollárnak megfelelő forint vonalanként! ). Ezekről a menedzseri prémiumokról jelenleg nem szeretnék többet írni, mivel az első hónapokban ez nem meghatározó és nem reális, de ez egy nagyon jó hosszú távú cél lehet, illetve mutatja, hogy a cég nem hagyja magára azon hálózatépítőket, akik már jelentős dolgokat letettek az asztalra.
Bónuszokra már a hálózatépítés elején is lehet szert tenni, ha az ember dolgozik és építi a hálózatát
Ha erről szeretne részletesebb információt kapni, töltse ki a weblap alján található űrlapot és küldük Önnek email-ben bemutató videókat a Calivita rendszeréről.

Sokakban felmerülhet, hogy ő nem akar terméket eladni, házalni. Természetesen házalni, nagyon nyomulni nem kell, ha ezt kellene csinálni és sem csinálnám. Ismerni kell alap szinten a termékeket? Igen, ez alól nem lehet kibújni, de bizonyos áldozatokat vállalni kell. Megéri? A tapasztalataim alapján határozottan állítom, hogy igen.
A Calivita által el lehet érni olyan célokat, egy olyan életminőséget és egzisztenciát felépíteni, amelyet munkavállalóként vagy kisvállalkozóként nem valószínű.

Kérem nézze meg az alábbi videót a termékekről:
Felmerülhet sok emberben a gondolat, hogy ő nem ért az értékesítéshez és a hálózatépítéshez, és ezért nem tetszik neki ez a lehetőség. A cég és a szponzorok rengeteg segítséget, üzleti és termékbemutató előadást szerveznek, hogy mind az értékesítésben, a termékek ismeretében és a hálózatépítésben is segítsék a kezdőket, és továbbképezzék a haladókat. Amennyiben nem kívánnak/tudnak elmenni ezekre az előadásokra, kérésre digitális formában is rendelkezésre állnak az előadások, könyvek, így már csak az Ön rátermettségén és kitartásán múlik, hogy mikor fog sok pénzt keresni. Ezeken az előadásokon konkrét, azonnal használható technikákat lehet megtanulni.